Over ons

Visie
The Food Code laat zien dat Food anders kan en dat Food anders te beleven is. The Food Code zorgt voor een nieuwe perceptie van bereiden, een nieuwe vorm van presenteren en/of nieuwe vorm van nuttigen.

The Food Code, shifters in food perception.

Missie
The Food Code doet wat zeĀ het allerleukste vinden: hun passie voor en over eten naar de buitenwereld brengen. Gecombineerd met een vleugje design en onderbouwd met een snufje communicatie willen ze hun food-gekte overbrengen naar de rest van de wereld. Want Food is lekker, maar ook leuk om mee te ontwerpen en te communiceren!

Tom van der Avoort
Na een eerdere Hotel- en Evenementenopleiding plakte Tom er nog een Communicatieopleiding aan vast. Met zijn ervaring in restaurants, catering, hotellerie, communicatie en concepten geeft hij The Food Code vooral de theoretische sterke basis.

tom@food-code.nl

Enitia Karijodinomo
In de zomer van 2014 behaalde Enitia haar master diploma aan de Technische UniversiteitĀ (Industrial Design) in Eindhoven; klaar om de theorie in de praktijk te brengen. Zolang daar maar haar grote liefde voor hamburgers in verwerkt is. Ze is met haar Design-skills en ervaring in (technische) projecten de uitvoerende kant van The Food Code.

Meer informatie over Enitia op www.enitia.nl

enitia@food-code.nl